Mavzu: Js haqida muhokamalar
1. Akbarali (M) (2833) [off] | TXT | 61| 14 March 2018, 21:28
Kecha saytmga raketa o'rnatganimdan keyn j.s ga qiziqishm ortdi keling shu dasturlash tili haqida bilgan narsalarimizni bo'lishamiz. Yani ishlash usuli kodlar yozilishi. Kimdadur biror ma'lumot bo'lsa bersin
2. Akbarali (M) (2833) [off] | TXT | 61| 14 March 2018, 21:47
Mavzu quru bo'lmasligi uchun birinchi malumotni o'zim yuklayman. Js haqida malumot google bobo yordamida qaysidur saytdan yukladim
JavaScript.rar
Yuklangan: 30 marta (80.04KB)
3. Kungaboqar (836) [off] | TXT | 61| 16 March 2018, 10:47
<script language="jаvаsсriрt">
d0 = new Date('October 1, 2017 00:00:00'); //saytingiz yaratilgan vaqtni yozing
men oktabr 2017 ochganman
d1 = new Date();
d1.setTime((d1.getTime()+d1.getTimezoneOffset()*60*1000)+(5*60*60*1000));
dr = (d1.getTime() - d0.getTime());
d = (dr / (1000*60*60*24));
d1.setTime(dr);
h = d1.getUTCHours();
m = d1.getUTCMinutes();
s = d1.getSeconds();
document.write('Saytimiz yaratilganiga: <br/><b> ' + Math.floor(d) + ' </b> kun, <b> ' + h + ' </b> soat,<br/><b> ' + m + ' </b> minut, <b> ' + s + ' </b> sekund bo`ldi!');
</script>









Sayt ochilganiga necha kun bolganini korsatadi
Ijobiy (2): real_fans, fokuschi,
4. Akbarali (M) (2833) [off] | TXT | 55| 19 Aug 2018, 11:19
UzMasters.runing TEPAGA knopkasi bu bilan saytizni pastida tushgan odam knopkani bossa tezda tepaga chiqadi.
/
/
(bu aynan UzMasterS.ru ning o'zidan ko'chirildi)
/
/
O'rnatish:
Shunchaki pasdagi kodni saytingizning head.phpning <?php kodikan oldingga tashlasangiz ishlaydi (tekshirdim)


<script type="text/jаvаsсriрt" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.12.4/jquery.min.js"></script>
<script type="text/jаvаsсriрt">
$(function() {
$.fn.scrollToTop = function() {
$(this).hide().removeAttr("href");
if ($(window).scrollTop() >= "250") $(this).fadeIn("slow")
var scrollDiv = $(this);
$(window).scroll(function() {
if ($(window).scrollTop() <= "250") $(scrollDiv).fadeOut("slow")
else $(scrollDiv).fadeIn("slow")
});
$(this).click(function() {
$("html, body").animate({scrollTop: 0}, "slow")
})
}
});
$(function() {
$("#Go_Top").scrollToTop();
});
</script>
<a style="position: fixed; bottom: 25px; right: 1px; cursor: pointer; display: block;" id="Go_Top">
<img src="https://uzmasters.ru/style/icons/gotop.png" alt="Наверх" title="Yuqoriga" width="50px"></a>

5. Anon09 (42) [off] | TXT | 53| 19 Aug 2018, 11:58
Akbarali, 2 qator kod bilan qilsa bo'ladi buni)
6. Akbarali (M) (2833) [off] | TXT | 51| 19 Aug 2018, 11:59
Anon09, buni bilaman men faqat Uzmastersnikini oldim
7. Zenit (414) [off] | TXT | 50| 19 Aug 2018, 12:54
Akbarali, Bu nima dasturmi
Ma'lumotlar
Mavzu id raqami: 2475
Mavzuga oid xabarlar soni: 20 ta
So'ngi faollik vaqti: 31 Dec 2019, 01:04
Mavzuni ko'rishgan: 66 kishi
» txt shaklida yuklab olish
» Mavzudagi yangi xabarlardan xabardor bo'lishni rad etish
www.uzmasters.ru Onlayn 88 (0/88)
www.uzmasters.ru Forumga a'zo bo'lish
www.uzmasters.ru Forumdan qidirish
www.uzmasters.ru Bosh sahifa
Яндекс.Метрика UzMasterS.Ru